INSEAD tunnetaan kansainvälisesti arvostetuista MBA-, PhD- ja yritysjohdon koulutusohjelmistaan.


INSEAD tarjoaa opetusta Fontainebleaussa Ranskassa, Singaporessa ja Abu Dhabissa, missä on vuonna 2013 aloitettu uusi MBA-ohjelma. Yhteistyö Whartonin, Kelloggin ja Johns Hopkins University/SAIS:in kanssa mahdollistaa opettajien ja opiskelijoiden vaihdon Yhdysvaltoihin. Lisä ksi INSEAD:lla on yhteisiä opetusohjelmia mm. Kiinassa ja Brasiliassa, Pariisissa Sorbonnen kanssa ja tutkimuskeskus Israelissa.


INSEAD:lla on yli 40 000 alumnia, joista puolet MBA:ita. Vuonna 2012 INSEAD:sta valmistui yli 1000 MBA:ta ja lähes 200 eMBA:ta. Yritysjohdon koulutusohjelmissa oli yli 9000 osallistujaa. Koulun kansainvälisyyttä kuvaa se, että opettajat edustavat 35 eri kansallisuutta ja alumneja asuu yli 160 eri maassa ympäri maailmaa. Suomessa on 250 alumnia, joista 50 MBA:ta. Esimerkiksi Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on yksi heistä.


Aktiivinen kansainvälinen alumniverkosto on yksi INSEAD:n suurimpia myyntivaltteja. Suomen alumniyhdistys järjestää vuosittain 5–10 yritysvierailua, luentoa tai verkottumistilaisuutta.


Lisätietoja: https://iconnect.insead.edu/IAA/FIN

puheenjohtaja Markku Komsi, p. 040 758 6813, markku.komsi (at) gmail.com